fergie Sólová kariéra a Filmografie

21. dubna 2011 v 14:43 |  Fergie
Sólová kariéra
Díky velkým úspěchům skupiny ,se pokoušela Fergie prorazit i v solové dráze a společně s Will.i.am nazpívala soundtrack - 50erste Dates (2004)
V roce 2006 vydala i své debutové album s názvem The Dutchess, z něhož pochází i úspěšné písně London Bridge, Fergalicious, Glamorous nebo Big Girls Don't Cry. Všechny singly z její desky se navíc dostaly do TOP 5 Billboard Hot 100, což se předtím žádné zpěvačce nepodařilo. Tři singly z desky se navíc dostaly až na místo nejvyšší a za song Big Girls Don't Cry obdržela i nominaci na cenu Grammy Award.
Rockovým fanouškům bude jistě známá její spolupráce s bývalým kytaristou Guns N' Roses a nynější lídrem Velvet Revolver Slashem. Tomu zazpívala na jeho koncertu k oslavě narozenin v Las Vegas a hostovala i na jeho sólové desce. Její zpěv obsahuje píseň "Beatiful Dangerous" a také remix rockové klasiky "Paradise City", kterou v původní verzi nahráli od Guns N' Roses. Při několika společných vystoupeních se Slashem si Fergie zazpívala také pravděpodobně největší hit této skupiny "Sweet Child O' Mine".

[editovat] Filmografie

  1. Nine (2008)
  2. Planet Terror (2007) (film) … Tammy Visan
  3. Poseidon (2006) (film) … Gloria
  4. Be Cool (2005) … The Black Eyed Peas
  5. "Great Pretenders" (1999) TV Série … Host
  6. Outside Ozona (1998) … Girl
  7. Monster in the Closet (1987) … Lucy
  8. Chartbusters (1986) (V) … Stacy
  9. Kids Incorporated: Rock In the New Year (1986) (TV) … Stacy
  10. Snoopy's Getting Married, Charlie Brown (1985) (TV) … Sally Brown
  11. "Kids Incorporated" (1984) TV Série … Stacy (1984-1989)
  12. … aka Kids Inc. (USA: short title)
  13. It's Flashbeagle, Charlie Brown (1984) (TV) … Sally Brown
  14. Be Somebody or Be Somebody's Fool! (1984) (V)

[editovat] Diskografie

[editovat] Písně

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama